top of page

Holdbeskrivelser

Mamas træning

Mama and papas

Mama's er for dig, der er nybagt mor på barsel eller gravid. Alle træner det samme, men på hver sit individuelle niveau. Der er plads til hygge, snak og stadig god mulighed for sved på panden og ømme muskler.

Tag gerne din baby med - vi har pusleplads, loungeområde til at amme og masser af plads til barnevogne. Træningen er desuden tilpasset så det er muligt at gå lidt til og fra alt efter din baby's behov. 

Gymnastics

Gymnastik

På gymnastikholdet øver vi os i at blive bedre til kropsvægtsøvelser, og det kan for eksempel være kipping toes to bar, muscle ups, gå på hænder og et-bens-squat.


På holdet er der stor fokus på teknik og tid til at nørde med øvelserne.

Vægtløftning

Olympisk vægtløftning

Holdet er for dig, der ønsker at blive bedre til de olympiske løft; træk (snatch), vend (clean) og stød (jerk).

 

Der bliver nørdet teknik og man kan deltage uanset niveau.

Styrke træning

Styrke

Styrkeholdet er for dig, der gerne vil øge din styrke i squat, dødløft og pres. Der vil på hvert hold være en øvelse til overkrop og en til bentøjet.

 

Desuden køres assisterende øvelser til disse løft og der er tid til at nørde med teknikken.

Holdtræning

Team-WOD

Holdet er til dig, der elsker at få pulsen op i samarbejde med en makker, som du enten møder op sammen med eller bliver tildelt ved holdstart.

 

Her afsættes mindre tid til teknisk gennemgang af øvelserne og mere tid til selve workout’en.

Konkurrencehold

Konkurrence-hold

Holdet er for dig, der mestrer de basale øvelser, har deltaget på WOD-hold i et stykke tid og gerne vil udfordres yderligere.


Holdet er forbeholdt medlemmer, der har et ønske om at stille op til en Crossfit konkurrence, uanset niveau; first timers, scaled, intermediate og Rx.

Crossfit træning

WOD

​WOD står for 'Workout of the Day' og er vores hyppigste og mest almindelige hold. Det er for dig, der gerne vil træne varieret med alle de forskellige elementer som funktionel træning kan indeholde af gymnastik, vægtløftning, styrketræning og konditionstræning.  

Hver dag sammensættes en ny WOD og der er god mulighed for tilpasning af øvelserne til den enkeltes niveau.

Udholdenhed

Endurance

Endurance er en lang workout på mellem 40 og 75 minutter, som består af simple øvelser med lav vægt. Øvelserne tilpasses den enkeltes niveau.


Holdet er for dig der elsker konditionstræning og gerne vil øge din udholdenhed.

Mobility

Yobility og Mobility

Holdene er en blanding af yoga og mobility og for dig, der elsker at strække ud eller gerne vil øge din mobilitet, så du nemmere kan bevæge dig i både dagligdagen og din træning. Træningen vil desuden øge din kropsbevidsthed. 

bottom of page